BioSkills: Periprosthetic Fractures – GEANNULEERD

  • Dit event is voorbij.

BioSkills: Periprosthetic Fractures – GEANNULEERD

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

De situatie rond het Coronavirus (Covid-19) is voortdurend in ontwikkeling, Zimmer Biomet Nederland volgt de omstandigheden nauwlettend. Vanwege de recente ontwikkelingen heeft Zimmer Biomet Institute besloten om alle geplande Europese evenementen tot en met mei 2020 te annuleren. In het belang van de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers heeft Zimmer Biomet Nederland het besluit moeten nemen om dit evenement te annuleren.

Leerdoelen
– Herken de uitdagingen van periprosthetisch fractuurbeheer;
– Pas interne fixatietechnieken toe met behulp van ons NCB polyaxiaal plaatsingssysteem voor femorale, tibiale en periprosthetische fractuurindicaties;
– Analyse van behandelingsfouten en mogelijke valkuilen in de behandeling.

Sprekers
Mr. Nikolaos Kanakaris, Leeds Teaching Hospitals NHS Trust, Leeds, Engeland
Mr. Stephen Mitchell, Bristol Royal Infirmary, Bristol, Engeland
Prof. Steffen Ruchholtz, Universitätsklinik Giessen-Marburg, Marburg, Duitsland
Prof. Michael Wich, Unfallkrankenhaus Berlin, Berlijn, Duitsland

Locatie
Cadlab Cologne GmbH
Nattermannallee 1
50829 Keulen
Duitsland

Hotel
Hotel NH Collection Köln Mediapark
Im Mediapark 8B
50670 Keulen
Duitsland

Reisschema
Auto /  eigen vervoer

Programma
28 april 2020 15:00 uur – Start programma
29 april 2020 13.00 uur – Einde programma met afsluitend een lunch

Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500,- bedragen.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
28 april 2020
Einde:
29 april 2020
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Cadlab Cologne GmbH
Nattermannallee 1
50829 Keulen
Duitsland

+49 221 5005 7671

Bijlage(n)

Programma BioSkills Periprosthetic Fractures 28-29 april 2020