Instructional Course Oxford® Partial Knee

Instructional Course Oxford® Partial Knee

Event website

Op de event website  https://cvent.me/qm4n8M vindt u alle informatie terug betreffende de cursus, zoals het gedetailleerde programma, de sprekers en informatie over locatie en hotel. 

Vlucht

Vanuit Amsterdam

Zondag 26 maart Amsterdam – London 19:25 – 19:35

Dinsdag 28 maart London – Amsterdam 18:55 – 21:05

Vanuit Brussel

Zondag 26 maart Brussel – London 16:55 – 17:05

Dinsdag 28 maart London – Brussel 17:50 – 19:55

Gelieve ons uw voorkeur qua luchthaven te willen meedelen.

Programma

Maandag 27 maart 08:00 uur – Start programma

Dinsdag 28 maart 13:00 uur – Einde programma

Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden

Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement

Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u voorafgaand aan het evenement een separate e-mail via DocuSing met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement verklaart u dat u zich te allen tijde zult houden aan de op het moment van de activiteit geldende regels voor activiteiten en evenementen van de Nederlandse overheid en eventueel door de locatie van de activiteit gestelde voorschriften, waaronder begrepen maar niet beperkt tot hygiëne regels, afstand houden, (eventueel) mondkapjes en/of het bij zich hebben van een gezondheidsverklaring en/of eventuele andere op dat moment geldende overheidsvoorschriften.

GMH-code

Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500 bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500 bedragen.

Kostenindicatie

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 850 ,-. Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 350,.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Persoonlijke uitnodiging

Overeenkomstig de MedTech Europe Code of Ethical Business Practice, is de uitnodiging voor het evenement uitsluitend voor u bestemd. Het is Zimmer Biomet, als lid van MedTech Europe, niet toegestaan maaltijden, reizen, accommodatie of andere uitgaven te faciliteren of te betalen voor gasten van zorgprofessionals, of voor enige andere persoon die geen bonafide professioneel belang heeft bij de informatie die wordt verstrekt. gedeeld op het evenement.

Vragen/opmerkingen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar events.netherlands@zimmerbiomet.com. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
27 maart 2023
Einde:
28 maart 2023
Indicatie eigen bijdrage:
€350
Evenement Categorie:

Locatie

Keble college
Oxford
OX1 3PG Oxford
Verenigd Koninkrijk


Bijlage(n)

Program - IC Oxford Knee - March 2023.pdf