Zimmer Biomet Academy

LEREN

SAMENWERKEN

BEGRIJPEN

DELEN

Het uitgebreide scholingsaanbod van Zimmer Biomet biedt op maat gemaakte opleidingstrajecten en helpt chirurgen doorstromen naar het volgende niveau. We weten wat er nodig is in de dagelijkse medische praktijk en we stimuleren het veilige en effectieve gebruik van onze producten en diensten.

Ons scholingsprogramma biedt een groot aantal mogelijkheden aan voor zorgverleners en teamleden van Zimmer Biomet om te leren samenwerken, kennis op te doen en informatie te delen over onze producten, diensten en chirurgische technieken.

Zimmer Biomet werkt nauw samen met de wetenschappelijke wereld. Ons doel is het bevorderen van innovatie om zo de patiëntenzorg verder te verbeteren en professionals in de zorg uitzonderlijke resultaten te laten behalen.

Educatie en persoonlijk leertraject

Ons opleidingsaanbod is ontwikkeld om deelnemers een persoonlijk leertraject te bieden: Van masterclasses en interactievebijeenkomsten tot bezoeken van chirurgen aan chirurgen en bioskillstrainingen. Zimmer Biomet Nederland biedt een uitgebreid onderwijsprogramma voor elk ervaringsniveau.

Opleidingsmogelijkheden

PRAKTISCH

Praktisch. Toepassing van geavanceerde vaardigheden en kennis. Deelnemers krijgen te maken met diepgaande discussies en technisch veeleisende praktische toepassingen. Deze events omvatten chirurgische vaardigheden met gebruik van anatomische preparaten tijdens bioskills-cursussen, intensieve casusbesprekingen, simulaties, workshops met anatomische modellen en live operatiedemonstraties tijdens bezoeken van chirurgen aan chirurgen.

VERBETEREN VAN VAARDIGHEDEN

Verbeteren van vaardigheden: Verfijnen van vaardigheden en kennis door probleemoplossende activiteiten in real time. Het vaardighedencurriculum is gericht op geavanceerde theorie en operatiepraktijk en omvat probleemoplossende activiteiten in real time, presentaties van ingewikkelde casuïstiek en interactie tussen experts. Het omvat instructielessen, ontmoetingen met experts, masterclasses, interactievergaderingen en symposia tot aan live operaties via het Zimmer Biomet Surgeon Network en webinars.

KENNIS VERGROTEN

Kennis vergroten. Hierbij ligt de aandacht op het vergelijken van verschillende aanpakken op het gebied van operaties en behandeling en op de toepassing van basisprincipes en –technieken die in klinische omgevingen worden gebruikt. Dit is een van de zuilen van ons scholingsaanbod en omvat extracurriculaire evenementen, opleidingsavonden of educatie op een stand.

KENNISONTWIKKELING

Kennisontwikkeling: Inzichten in basiswetenschap, technologie en chirurgische concepten vormen de vereiste basis voor een meer complexe verkenning van chirurgische vaardigheden. De kennisontwikkeling cursussen omvatten lezingen, uitwisselingen met mentoren en workshops. Ons aanbod in kennisontwikkeling loopt uiteen van interne programma’s en een uitstekende school voor OK-personeel tot programma’s in excellent leiderschap.

ACHTER DE SCHERMEN

Achter de schermen: Waardevolle informatie over de materiaaleigenschappen van onze producten en ontwerpen. We bieden de gelegenheid om meer te weten te komen over Zimmer Biomet en onze producten- en dienstenportefeuille tijdens een educatief bezoek aan een van onze productielocaties.

Opleidingsaanbod & Persoonlijk leertraject

BioSkills

Een cursus, geleid door deskundige chirurgen, die betrekking heeft op alle aspecten omtrent nieuwe technieken en technologieën van verschillende indicatie gebieden. Een groot deel van het programma bestaat uit een realistische hands-on workshop waarbij u de opgedane kennis direct kan toepassen op anatomic specimens.

Training Modern Cement Techniques

Een praktische cursus op het gebied van fixatie van implantaten met cementeringstechnieken. Deze cursus biedt u een veelzijdig programma met wetenschappelijke presentaties, demonstraties, case casuistiek discussies en een hands-on sessie. De focus ligt met name op de totale heup en de totale knie.

S2S: Surgeon to Surgeon visits

Bezoeken aan gespecialiseerde centra waar de nieuwste technieken en ontwikkelingen van een discipline, door een met zorg uit gekozen zeer ervaren expert binnen het vakgebied, worden toegepast. Bij een bezoek aan één van deze experts krijgt u meer inzicht in de desbetreffende techniek en technologie en kunt u direct kennis en ervaringen met de expert uitwisselen.

Lokale bijeenkomsten voor gebuikers groepen

Wetenschappelijke gebruikersbijeenkomsten waar u kennis, ideeën en ervaringen over het veilig en effectief gebruik van een product of techniek met elkaar uitwisselt. U wordt gevraagd om casussen mee te brengen die tijdens de bijeenkomst kan worden besproken.

BIKE Program: Zimmer Biomet Individual Knowledge and Education

Om de veranderingen in de zorg bij te houden moeten individuele teamleden betrokken worden en betrokken blijven. Zimmer Biomet biedt in dit kader certificeringtrajecten aan voor OK personeel onder de titel BIKE certificering. Het certificeringprogramma is in eerste instantie opgesteld voor gediplomeerd OK assistenten uit ziekenhuizen waar de Zimmer Biomet producten gebruikt worden.

LVO studiedagen

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Daarom biedt de Zimmer Biomet Academy een 5-tal zeer leerzame studiedagen voor operatie assistenten. Het programma van deze dagen bevatten medisch inhoudelijke voordrachten , hands-on workshops of interactieve sessies en biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen.

Zimmer Biomet Instructional & Advanced Course

Een cursus die  betrekking heeft op alle aspecten omtrent nieuwe technieken en technologieën van verschillende disciplines; de beweegredenen, indicaties, contra-indicaties, het vermijden van complicaties en een praktische hands-on sessie. Deze cursussen worden geleid door deskundige chirurgen met veel ervaring in het gebruik van de technologieën en/of technieken.

Masterclass

Een ééndaagse cursus, geleid door experts, die betrekking heeft op alle aspecten omtrent nieuwe technieken en technologieën van verschillende indicatie gebieden. Ervaring is een vereiste om deel te nemen aan een masterclass.

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Op het gebruik van deze website zijn de Algemene Gebruiksvoorwaarden Zimmer Biomet Academy van toepassing. U kunt de Algemene Gebruiksvoorwaarden hier downloaden of printen. Door op “Ik ga akkoord” te klikken, verklaart u dat u de Algemene Gebruiksvoorwaarden heeft ontvangen en akkoord gaat met de inhoud en toepasselijkheid hiervan.