Veelgestelde vragen

Events

Wat kost deelname aan een event?

Conform de beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de Gedragscode Medische Hulpmiddelen, waar Zimmer Biomet zich aan moet conformeren, vergoeden wij de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten onder de € 500 blijven, of 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten boven de € 500 uitkomen.

Hoe kan ik me inschrijven voor een event?

Inschrijven voor een event kan op basis van een persoonlijke uitnodiging of via de openinschrijving website middels de aanmeldbutton op de betreffende event pagina.

 


Waar vind ik het event van mijn interesse- of vakgebied?

Op de event kalender pagina vindt u in één oogopslag alle diverse evenementen.

Kan ik mijn deelname aan een event wijzigen of annuleren?

Indien u na aanmelding annuleert of uw reis wilt wijzigen zijn wij genoodzaakt de reeds gemaakte kosten door te belasten.

Kan ik mijn echtgenoot, partner, familieleden of vrienden meenemen?

Nee, houdt u er alstublieft rekening mee dat wij ons aan de regels van de Eucomed Code of Business Practice houden. Derhalve is Zimmer Biomet Nederland op geen enkele wijze, direct of indirect, in de gelegenheid om boekingen of lasten te voldoen voor echtgenoten, partners, kinderen, andere familieleden, dan wel gasten van u als zorgprofessional, tijdens een door Zimmer  Biomet georganiseerd evenement. Dit betekent dat wij géén accommodatie, diner of vervoer voor voornoemde personen kunnen boeken of vergoeden. Daarnaast zullen de door u als zorgprofessional eventueel aangevraagde extra nachten in de door ons gereserveerde accommodatie, die niet gerelateerd zijn aan de bijeenkomst, zelf door U moeten worden geboekt en terplekke door u moeten worden voldaan.

Moet ik een reis- of annuleringsverzekering afsluiten?

Nee, u hoeft geen reis- of annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u na aanmelding annuleert of uw reis wilt wijzigen zijn wij wel genoodzaakt de reeds gemaakte kosten door te belasten.

Over Zimmer Biomet Academy

Wat is Zimmer Biomet Academy?

Het uitgebreide scholingsaanbod van Zimmer Biomet Academy biedt op maat gemaakte opleidingstrajecten en helpt chirurgen doorstromen naar het volgende niveau. We weten wat er nodig is in de dagelijkse medische praktijk en we stimuleren het veilige en effectieve gebruik van onze producten en diensten.

Voor wie is de Zimmer Biomet Academy bedoeld?

De  Zimmer Biomet Academy is bedoeld voor betrokken medisch professionals met als vakgebied orthopedie.

 

Wat biedt Zimmer Biomet Academy?

De Zimmer Biomet Academy biedt u professionele educatie op het gebied van orthopedie. Op de Zimmer Biomet Academy pagina treft u alle informatie over de verschillende
soorten bijscholingsactiviteiten aan.

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Op het gebruik van deze website zijn de Algemene Gebruiksvoorwaarden Zimmer Biomet Academy van toepassing. U kunt de Algemene Gebruiksvoorwaarden hier downloaden of printen. Door op “Ik ga akkoord” te klikken, verklaart u dat u de Algemene Gebruiksvoorwaarden heeft ontvangen en akkoord gaat met de inhoud en toepasselijkheid hiervan.