Eucomed Code of Business Practice

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij ons aan de regels van de Eucomed Code of Business Practice houden. Derhalve is Biomet Nederland op geen enkele wijze, direct of indirect, in de gelegenheid om boekingen of lasten te voldoen voor echtgenoten, partners, kinderen, andere familieleden, dan wel gasten van u als zorgprofessional, tijdens een door Biomet georganiseerd evenement. Dit betekent dat wij géén accommodatie, diner of vervoer voor voornoemde personen kunnen boeken of vergoeden. Daarnaast zullen de door u als zorgprofessional eventueel aangevraagde extra nachten in de door ons gereserveerde accommodatie, die niet gerelateerd zijn aan de bijeenkomst, zelf door U moeten worden geboekt en terplekke door u moeten worden voldaan.

 

GMH-code

Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten, als deze kosten meer dan €500,- bedragen.

 

Personal Data Protection

HCP Data Protection Notice downloaden

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Op het gebruik van deze website zijn de Algemene Gebruiksvoorwaarden Zimmer Biomet Academy van toepassing. U kunt de Algemene Gebruiksvoorwaarden hier downloaden of printen. Door op “Ik ga akkoord” te klikken, verklaart u dat u de Algemene Gebruiksvoorwaarden heeft ontvangen en akkoord gaat met de inhoud en toepasselijkheid hiervan.