BioSkills: Practical Aspects of Acetabular and Femoral Hip Revision – March 2024

  • Dit evenement is voorbij.

BioSkills: Practical Aspects of Acetabular and Femoral Hip Revision – March 2024

Sprekers
Mr. Stephen Jones, University Hospital Llandough Cardiff, Wales
Mr. Vijay Vardhan Killampalli, Hinchingbrooke Hospital, Huntingdon, UK
Dr. Alfredo Rogríguez, Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Tarragona, Spain

Locatie
Universiteit van Tubingen
Elfriede-Aulhorn-Straße 8
72076 Tübingen
Duitsland

Hotel
Hotel Krone Tübingen
Uhlandstraße 1, 72072 Tübingen
Duitsland

Reisschema
12 maart:
Hengelo 08:34 
  aankomst Tubingen 14:48
13 maart: Tubingen 15:00   
aankomst Hengelo 21:26

Programma
Dinsdag 12 maart 15:30 uur – Start programma
Woensdag 13 maart 13:00 uur – Einde programma

Het programma treft u aan op de website

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u voorafgaand aan het evenement een separate e-mail via DocuSing met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500 bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500 bedragen.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 550,-. Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 50,-.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar events.netherlands@zimmerbiomet.com. 

Informatie

Begin:
12 maart 2024
Einde:
13 maart 2024
Indicatie eigen bijdrage:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Universiteit van Tübingen
Elfriede-Aulhorn-Straße 8
72076 Tübingen
Duitsland

N/A