BioSkills: Practical Aspects of Acetabular and Femoral Hip Revision

  • Dit evenement is voorbij.

BioSkills: Practical Aspects of Acetabular and Femoral Hip Revision

Event website

Op de event website https://cvent.me/70mmAD  vindt u bijkomende informatie terug betreffende de cursus, zoals het gedetailleerde programma, de sprekers en informatie over locatie en hotel. 

Reis

Wij stellen een reis met de auto voor samen met onze vertegenwoordiger.

Mocht u toch met de trein naar Tübingen willen reizen, dan vragen wij u vriendelijk ons via mail te willen contacteren opdat wij u een aangepast voorstel kunnen bezorgen.

Programma

Woensdag 24 mei 16:00 uur – Start programma

Donderdag 25 mei 13:00 uur – Einde programma

Aanmelden

Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement

Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u voorafgaand aan het evenement een separate e-mail via DocuSing met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement verklaart u dat u zich te allen tijde zult houden aan de op het moment van de activiteit geldende regels voor activiteiten en evenementen van de Nederlandse overheid en eventueel door de locatie van de activiteit gestelde voorschriften, waaronder begrepen maar niet beperkt tot hygiëne regels, afstand houden, (eventueel) mondkapjes en/of het bij zich hebben van een gezondheidsverklaring en/of eventuele andere op dat moment geldende overheidsvoorschriften.

GMH-code

Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500 bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500 bedragen.

Kostenindicatie

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 600,-. Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 100.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Persoonlijke uitnodiging

Overeenkomstig de MedTech Europe Code of Ethical Business Practice, is de uitnodiging voor het evenement uitsluitend voor u bestemd. Het is Zimmer Biomet, als lid van MedTech Europe, niet toegestaan maaltijden, reizen, accommodatie of andere uitgaven te faciliteren of te betalen voor gasten van zorgprofessionals, of voor enige andere persoon die geen bonafide professioneel belang heeft bij de informatie die wordt verstrekt. gedeeld op het evenement.

Vragen/opmerkingen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar events.netherlands@zimmerbiomet.com. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
24 mei 2023
Einde:
25 mei 2023
Indicatie eigen bijdrage:
€100
Evenement Categorie:

Locatie

Medical University of Tübingen
Elfriede-Aulhorn-Straße 8
72076 Tübingen
Duitsland

NVT

Bijlage(n)

Programma Hip Revision 24-25.05.2023.pdf