BioSkills: Advanced Arthroscopic Knee Solutions

BioSkills: Advanced Arthroscopic Knee Solutions

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Beste Dokter 

Het is met veel genoegen dat wij u uitnodigen voor de cursus “BioSkills: Advanced Arthroscopic Knee Solutions” die zal plaatsvinden op 11 en 12 september te Keulen, Duitsland.    

Alle praktische informatie als ook het gedetailleerde programma kunt u consulteren via de event website: https://cvent.me/G7ngB1  

Deze cursus zal volledig papierloos zijn, daarom vragen we u vriendelijk om deze website op uw smartphone te bewaren. Instructies om deze eenvoudig op uw smartphone te bewaren vindt u hier.

                                                                                             

Meeting Venue & Hotel

Op 11 september vindt de meeting plaats in:
Cologne Marriott Hotel
Johannisstraße 76-80, Keulen

Hier is ook de overnachting voor u gereserveerd van woensdag 11 tot donderdag 12 september. Gelieve te willen noteren dat kamer en ontbijt door Zimmer Biomet betaald worden. Alle eventuele extra’s dient u ter plaatse af te rekenen bij check-out.

Op 12 september vindt de praktische sessie plaats in:
Cadlab Cologne GmbH
Nattermannallee 1, 50829 Cologne

Transfer vanaf het hotel vindt plaats om 08:00.

Reis informatie

Keulen is goed bereikbaar met de auto. Indien u per trein wenst te reizen gelieve dit zo spoedig mogelijk te laten weten dan zullen we dat voor u boeken. 

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement bedragen ongeveer € 500,-. U heeft daarom geen eigen bijdrage.

Cost Bearing Agreement
In het kader van onze interne administratie vragen we wij u vriendelijk om de Cost Bearing Agreement (CBA) in te vullen en te ondertekenen. Deze wordt u toegestuurd via het elektronische platform DocuSign.  De ondertekening ervan stelt ons in staat uw inschrijving te finaliseren. 

Persoonlijke uitnodiging
Overeenkomstig de MedTech Europe Code of Ethical Business Practice is de uitnodiging voor het evenement uitsluitend voor u bestemd. Het is Zimmer Biomet, als lid van MedTech Europe, niet toegestaan maaltijden, reizen, accommodatie of andere uitgaven te faciliteren of te betalen voor gasten van zorgprofessionals, of voor enige andere persoon die geen professioneel belang heeft bij de informatie die wordt verstrekt op het evenement.

BELANGRIJK: Aanmelden
Rechts op deze pagina dient u uzelf aan te melden via de ‘Meld u nu aan!’-button. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Mocht u nog vragen hebben, aarzel zeker niet om mij te contacteren.

Met vriendelijke groeten / Kind regards,

 

Yolanda Boudeling

Medical Education and Events Specialist

events.netherlands@zimmerbiomet.com

 

Informatie

Begin:
11 september 2024
Einde:
12 september 2024
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Cadlab Cologne GmbH
Nattermannallee 1
50829 Keulen
Duitsland