Zimmer Biomet Academy

Academy services

De ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel. Om inzicht te houden in deze ontwikkelingen, organiseert Zimmer Biomet Academy regelmatig workshops, trainingen en kennisbijeenkomsten én faciliteert ze medische professionals voor hun deelname aan nationale en internationale congressen.

Professionele educatie voor medische specialisten

 Zimmer Biomet streeft samen met u naar verbetering van kwaliteit in de zorg. Kwalitatief goede ondersteuning helpt daarbij. De Zimmer Biomet Academy biedt u tal van mogelijkheden om uw kennis en vaardigheden uit te breiden.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in ons scholingaanbod vul dan hiernaast het afgebeelde informatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatieformulier
Het educatie aanbod van Zimmer Biomet Academy
instruct

Zimmer Biomet Instructional & Advanced Course

Een cursus die  betrekking heeft op alle aspecten omtrent nieuwe technieken en technologieën van verschillende disciplines; de beweegredenen, indicaties, contra-indicaties, het vermijden van complicaties en een praktische hands-on sessie. Deze cursussen worden geleid door deskundige chirurgen met veel ervaring in het gebruik van de technologieën en/of technieken.

blog-2

BioSkills

Een cursus, geleid door deskundige chirurgen, die betrekking heeft op alle aspecten omtrent nieuwe technieken en technologieën van verschillende indicatie gebieden. Een groot deel van het programma bestaat uit een realistische hands-on workshop waarbij u de opgedane kennis direct kan toepassen op anatomic specimens.

blog-3

Training Modern Cement Techniques

Een praktische cursus op het gebied van fixatie van implantaten met cementeringstechnieken. Deze cursus biedt u een veelzijdig programma met wetenschappelijke presentaties, demonstraties, case casuistiek discussies en een hands-on sessie. De focus ligt met name op de totale heup en de totale knie.

blog-4

Zimmer Biomet Tour

Een exclusieve vierdaagse tour waarin vooraanstaande Amerikaanse orthopedische klinieken, key opinion leaders  en het hoofdkantoor van Zimmer Biomet in Warsaw worden bezocht. Tijdens deze ‘op maat gemaakte’  tour verzorgen Amerikaanse specialisten live surgeries en product managers voordrachten over Zimmer Biomet producten.

blog-5

S2S: Surgeon to Surgeon visits

Bezoeken aan gespecialiseerde centra waar de nieuwste technieken en ontwikkelingen van een discipline,  door  een met zorg uit gekozen zeer ervaren expert binnen het vakgebied, worden toegepast. Bij een bezoek aan één van deze experts krijgt u meer inzicht in de desbetreffende techniek en technologie en  kunt u direct kennis en ervaringen met de expert uitwisselen.

blog-6

Lokale bijeenkomsten voor gebruikers groepen

Wetenschappelijke gebruikersbijeenkomsten waar u  kennis, ideeën en ervaringen  over het veilig en effectief gebruik van een product of techniek met elkaar uitwisselt. U wordt gevraagd om casussen mee te brengen die tijdens de bijeenkomst kan worden besproken.

blog-7

Third Party Educational Conferences

Grote meerdaagse internationale congressen waar de trends en ontwikkelingen op het gebied van verschillende wetenschappelijke  medische disciplines worden besproken. Deze internationale symposia worden georganiseerd door medische beroepsverenigingen en/of professionals.

blog-8

BIKE: Zimmer Biomet Individual Knowledge and Education

Om de veranderingen in de zorg bij te houden moeten individuele teamleden betrokken worden en betrokken blijven. Zimmer Biomet biedt in dit kader certificeringtrajecten aan voor OK personeel onder de titel BIKE certificering. Het certificeringprogramma is in eerste instantie opgesteld voor gediplomeerd

OK assistenten uit ziekenhuizen waar de Zimmer Biomet  producten gebruikt worden.

blog-9

LVO studiedagen

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Daarom biedt de Zimmer Biomet Academy een 5-tal zeer leerzame studiedagen voor operatie assistenten. Het programma van deze dagen bevatten  medisch inhoudelijke voordrachten , hands-on workshops of interactieve sessies en biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen.

blog-10

Studiedagen voor poli-assistenten en secretaresses

Twee keer per jaar organiseert de Zimmer Biomet Academy een studiedag voor poli-assistenten en secretaresses. Het programma bestaat uit medisch inhoudelijke voordrachten over de achtergrond van uw vakgebied,  praktische informatie over een gewricht; de anatomie, diverse operatietechnieken en de nabehandeling hiervan.