Zimmer Biomet for Residents Educational Pathway

  • Dit event is voorbij.

Zimmer Biomet for Residents Educational Pathway

Leerdoelen
Ontwikkeld in samenwerking met onze voorzitters is deze educatieve mogelijkheid een aangewezen Resident-programma dat verschillende trainingsmodaliteiten zal gebruiken om de leerervaring van Bewoners die momenteel in trainingsprogramma’s in de EMEA-regio werken, te verbeteren.

Sprekers
Nader te bepalen. 

Locatie
Coxa Hospital Tampere & Tampere Surgical Education Centre (TSEC)
Biokatu 16
FI 33520 Tampere
Finland

Hotel
Norlandia Care Tampere Hotel
Biokatu 14
FI 33520 Tampere
Finland
+358 (0)50 38 444 00

Vlucht
KL1165 30 juni Amsterdam 07.00 uur – Helsinki 10.20 uur
HV5004 05 juli Helsinki 22.40 uur – Amsterdam 00.15 +1

Programma
Zondag 30 juni 
13.00 uur Start programma

Woensdag 5 juli
17.00 uur Einde programma

Op dit moment is het programma nog niet volledig bekend. Zodra dit wel het geval is, zullen we het programma hier zo snel mogelijk plaatsen.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500,- bedragen.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 1.500,- Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 750,-

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
30 juni 2019
Einde:
05 juli 2019
Indicatie eigen bijdrage:
€750
Evenement Categorie:

Locatie

Coxa Hospital Tampere & Tampere Surgical Education Centre (TSEC)
Biokatu 16
Tampere, Finland

Bijlage(n)

Voorlopig programma: Educational Pathway - ZB for Residents