Surgeon to Surgeon Visit – Hvidovre ziekenhuis

  • Dit evenement is voorbij.

Surgeon to Surgeon Visit – Hvidovre ziekenhuis

Locatie
Hospital Hvidovre ziekenhuis
Kettegård Alle 30
2650 Hvidovre

Hotel
Wakeup Copenhagen Borgergade
Borgergade 9
1300 Copenhagen

Reisschema
Maandag 1 november Amsterdam 07:50 uur – Copenhagen 09:10 uur KL1125
Dinsdag 2 november Copenhagen 17:25 uur – Amsterdam 18:50 uur KL1132

Programma
Maandag 1 november
09:10 uur Aankomst Copenhagen
10:00 uur Start programma (rondleiding & afdeling bezoek)
17:00 uur Einde programma
18:00 uur Diner

Dinsdag 2 november
09:00 uur Start programma (presentaties en discussie)
15:00 uur Einde programma
17:25 uur Vertrek Amsterdam

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u voorafgaand aan het evenement een separate e-mail via DocuSing met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500 bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500 bedragen.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 550,-. Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 50,-. We streven ernaar om onder de € 500,- te blijven.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Covid-19
Onze Covid-19 maatregelen treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Op deze website vind u informatie over reizen naar Denemarken.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
01 november 2021
Einde:
02 november 2021
Indicatie eigen bijdrage:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Hospital Hvidovre ziekenhuis
Kettegård Alle 30
2650 Hvidovre