Hybrid – Oxford Instructional Course

  • Dit evenement is voorbij.

Hybrid – Oxford Instructional Course

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Evenement Navigatie

De inhoud van deze theoretische sessies ligt in lijn met de in het verleden succesvol georganiseerde Oxford-courses, uiteraard met aanwezigheid van de Oxford-faculty leden. Gezien de huidige Covid-19 maatregelen wordt deze cursus in een hybride vorm aangeboden. Op vrijdag 30 april en vrijdag 21 mei vinden de online sessie plaats.

In de tussenliggende periode van 3 weken wordt er per ziekenhuis/regio, een praktische workshop op sawbones gepland. Uw accountmanager neemt hierover contact met u op. 

Leerdoelen
– Bekijken van de indicaties voor Oxford Partial Knee Arthroplasty;
– Bespreken van de biomechanica voor Oxford PKA-procedures;
– Evalueren van preventie- en behandelingsopties;
– Veilig en effectief de Oxford PKA-procedures uitvoeren tijdens de workshop;
– Bekijken en beoordelen van de chirurgische tips van een deskundige die nuttig kunnen zijn tijdens uw dagelijkse praktijk.

Programma
Hybrid Instructional Course Oxford® Partial Knee – sessie 1
09:00 uur Start
13:00 uur Einde

Hybrid Instructional Course Oxford® Partial Knee – sessie 2
Vrijdag 21 mei
09:00 uur Start
13:30 uur Einde

Bij de bijlage(n), rechts op deze pagina vindt u het voorlopige programma. 

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet.

Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u een separate e-mail via DocuSign met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten.

De geschatte kosten voor deelname aan dit evenement zijn onder de € 500,-. Uw heeft daarom geen eigen bijdrage.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. 

Informatie

Begin:
30 april 2021
Einde:
21 mei 2021
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Bijlage(n)

Programma Hybrid Oxford Instructional Course.PDF