ROSA® Discovery Day

  • Dit evenement is voorbij.

ROSA® Discovery Day

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Dit evenement staat volledig in het teken van uw interesse en behoeften en omvat zowel didactische als hands-on sessies over het ROSA® Knee System en andere technologieën van het Ecosystem of Solutions.

Locatie
Zimmer Biomet Nederland B.V.
ROSA Discovery Room
Toermalijnring 600
3316 LC Dordrecht

Programma
09:30 uur Welkom
10:00 uur Start programma
– Persona Knee System
– Waarom robotics en waarom ROSA knie?
– Sawbone demonstratie
12:00 uur Evaluatie & lunch

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.


Cost Bearing Agreement
 Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd. Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet.

Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd. GMH-code Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten.

De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional. De geschatte kosten voor deelname aan dit evenement zijn onder de € 500,-. Uw heeft daarom geen eigen bijdrage.


Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-23 16 23 73. Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk. Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Datum:
24 februari 2021
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

ROSA Discovery Room Dordrecht
Toermalijnring 600
3316 LC Dordrecht
Nederland

+31786292929