BioSkills: Revision knee arthroplasty using NexGen® knee system

  • Dit evenement is voorbij.

BioSkills: Revision knee arthroplasty using NexGen® knee system

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Event website
Op de event website vindt u alle informatie terug betreffende de cursus, zoals het gedetailleerde programma, de sprekers en informatie over locatie en hotel.

Vervoer
U reist per auto naar Leuven.

Programma
Woensdag 26 oktober 15:30 uur – Start programma
Donderdag 27 oktober 13:00 uur – Einde programma

Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden

Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u voorafgaand aan het evenement een separate e-mail via DocuSing met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500 bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500 bedragen.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Covid-19
Onze Covid-19 maatregelen treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar events.netherlands@zimmerbiomet.com. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
26 oktober 2022
Einde:
27 oktober 2022
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

KU Leuven/Vesalius Institute Campus Gasthuisberg – Onderwijs&Navorsing 1bis (ONIb)
Herestraat 49
3000 Leuven
België


Bijlage(n)

Covid-19 Flyer
Preliminary Agenda Revision knee arthroplasty 26-27 Oct. 2022