Masterclass Oxford Partial Knee

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Oxford Partial Knee

Leerdoelen 
Ons continuüm van onderwijs biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zorgverleners om te leren, kennis delen, begrijpen en delen over onze producten, diensten en over chirurgie filosofieën via een verscheidenheid aan modaliteiten. We weten dat je goed bent. En we weten dat je graag nog beter wilt worden. Krijg die real-time probleemoplossende deep-dives met Skill Enhancement door het Zimmer Biomet Institute!


Sprekers
Abtin Alvand
Nuffield Orthopaedic Hospital, Oxford

Nicholas Bottomley
Nuffield Orthopaedic Hospital, Oxford

Christopher Dodd
Nuffield Orthopaedic Hospital, Oxford

William Jackson
Nuffield Orthopaedic Hospital, Oxford

Luke Jones
Chelsea & Westminster Hospital, London

David Murray
Nuffield Orthopaedic Hospital, Oxford

Andrew Price
Nuffield Orthopaedic Hospital, Oxford

Jon Waite
Coventry & Warwick Hospital, Warwick


Locatie en Hotel
Jurys Inn Hotel
Godstow Rd
Oxford, OX2 8AL
United Kingdom
Telefoon: +44 1865 489 988
https://www.jurysinns.com/hotels/oxford/?utm_source=google&utm_medium=local

Vlucht

13 juni 2019 BA 429  Amsterdam – Londen Heathrow           10.05 – 10.30  uur              
14 juni 2019 BA 442  Londen Heathrow – Amsterdam           18.00 – 20.20 uur

Alleen handbagage


Programma
13 juni 2019, 12:00 Start programma
14 juni 2019, 14.30 Einde programma
Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’. 


Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement 
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.


GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500,- bedragen. 

Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.


Kostenindicatie 
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- €650 (nog nader te bepalen) Uw eigen bijdrage bedraagt +/- €150 (nog nader te bepalen)

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App 
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!
In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.


Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
13 juni 2019
Einde:
14 juni 2019
Indicatie eigen bijdrage:
€150
Evenement Categorie:

Locatie

Jurys Inn Hotel
Godstow Rd
Oxford, OX2 8AL Engeland
+44 1865 489 988

Bijlage(n)

Masterclass_Oxford_PKA_Masterclass_13th_-_14th_June_2019_Oxford_UK_v2 em....pdf