LVO Studiedag – Heup

  • Dit evenement is voorbij.

LVO Studiedag – Heup

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Zimmer Biomet Academy organiseert op 3 november een LVO Studiedag voor operatieassistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over de heup. Alles wat je moet weten voor primaire tot revisie heup chirurgie. De nadruk ligt op actuele ontwikkelingen en kennis die direct toepasbaar is. De studiedag biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Onze sprekers zijn specialisten die hun kennis op dit vakgebied graag met u delen.

Sprekers
Dr. H.W. Bouma, Orthopedisch chirurg, Bergman Clinics, locatie Naarden
Dr. R.W.T.M. van Kempen, Orthopedisch chirurg, Catharina ziekenhuis
Jan Boxum Merk, Account Manager & Field Sales Trainer, Zimmer Biomet Nederland B.V.
Kees van der Putten, Field Product Manager, Zimmer Biomet Nederland B.V.

Doelgroep
Operatieassistenten

Programma
Woensdag 3 november
09:30 uur aanvang
16:30 uur eind

Het voorlopig programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Accreditatie
Accrediatie voor deze studiedag is aangevraagd bij de Landelijke Vereniging voor Operatieassistenten.

Locatie
Zimmer Biomet Nederland B.V.
Connected Health Room
Toermalijnring 600
3316 LC Dordrecht

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Deadline voor uw registratie: maandag 25 oktober 2021. Helaas is de registratie deadline verstreken en is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze cursus.

U kunt geheel kosteloos deelnemen aan deze cursus.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Covid-19
Onze Covid-19 maatregelen treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-23 16 23 73.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Datum:
03 november 2021
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Zimmer Biomet Nederland B.V.
Toermalijnring 600
3316 LC Dordrecht
Nederland

+31786292929

Bijlage(n)

2021 - Flyer covid-19.pdf
Program Elite School Program LVO Hip 3 November 2021.pdf