LVO Studiedag Heup – GEANNULEERD

LVO Studiedag Heup – GEANNULEERD

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

De situatie rond het Coronavirus (Covid-19) is voortdurend in ontwikkeling, Zimmer Biomet Nederland volgt de omstandigheden nauwlettend. Vanwege de recente ontwikkelingen heeft Zimmer Biomet Institute besloten om alle geplande Europese evenementen tot en met mei 2020 te annuleren. In het belang van de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers heeft Zimmer Biomet Nederland het besluit moeten nemen om dit evenement te annuleren.

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Zimmer Biomet Academy organiseert op 11 en 12 juni een LVO Studiedag voor operatieassistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over de heup, hands-on workshops en/of interactieve sessies. De nadruk ligt op actuele ontwikkelingen en kennis die direct toepasbaar is. De studiedag biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Onze sprekers zijn specialisten die hun kennis op dit vakgebied graag met u delen.

Sprekers
Drs. H.W. Bouma, Orthopedisch Chirurg, Bergman Clinics Naarden
Drs. R.W.T.M. van Kempen, Orthopedisch Chirurg, Catharina Ziekenhuis, Eindhoven

Doelgroep
Operatieassistenten

Programma donderdag 11 juni
10.00 uur – Start programma
17.00 uur – Einde programma
18.00 uur – Course diner

Programma vrijdag 12 juni
10.00 uur – Start programma
13.00 uur – Einde programma

Accreditatie
Accreditatie voor deze studiedag is aangevraagd bij de Landelijke Vereniging voor Operatieassistenten.

Locatie & Hotel
 
Postillion Hotel
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht

Aanmelden
 
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Deadline voor uw registratie: maandag 8 juni 2020.

U kunt geheel kosteloos deelnemen aan deze cursus. 

Cost Bearing Agreement

Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd. 


GMH-code

Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen.


Vragen/opmerkingen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
11 juni 2020
Einde:
12 juni 2020
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Postillion Hotel
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht
Nederland

078 618 4444