LVO Studiedag Hemi Knie – GEANNULEERD

LVO Studiedag Hemi Knie – GEANNULEERD

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

De situatie rond het Coronavirus (Covid-19) is voortdurend in ontwikkeling, Zimmer Biomet Nederland volgt de omstandigheden nauwlettend. Vanwege de recente ontwikkelingen heeft Zimmer Biomet Institute besloten om alle geplande Europese evenementen tot en met mei 2020 te annuleren. In het belang van de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers heeft Zimmer Biomet Nederland het besluit moeten nemen om dit evenement te annuleren.

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Zimmer Biomet Academy organiseert op 26 en 27 november een tweedaagse LVO Studiedag voor operatieassistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over de hemi knie, hands-on workshops, live surgery en interactieve sessies. De nadruk ligt op actuele ontwikkelingen en kennis die direct toepasbaar is. De studiedag biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Onze sprekers zijn specialisten die hun kennis op dit vakgebied graag met u delen.

Voor deelname aan deze cursus dient u ervaring te hebben met het assisteren van een hemi knieprothese. 

Sprekers
Nader te bepalen

Doelgroep
Operatieassistenten

Programma
Donderdag 26 november 2020
10.00 uur – Start programma
20.00 uur – Einde programma met aansluitend een course diner (en overnachting)

Vrijdag 27 november 2020
10.00 uur – Start programma
13.00 uur – Einde programma met lunch

Hotel
Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder

Accreditatie
Accreditatie voor deze studiedag is aangevraagd bij de Landelijke Vereniging voor Operatieassistenten.

Locatie
Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Deadline voor uw registratie: donderdag 19 november 2020.

U kunt geheel kosteloos deelnemen aan deze cursus.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw verblijf regelen.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
26 november 2020
Einde:
27 november 2020
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Nederland

035 666 8541