Local Elite School Program Oxford Partial Knee

  • Dit evenement is voorbij.

Local Elite School Program Oxford Partial Knee

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

(VOL, voor wachtlijst mail ons op: events.netherlands@zimmerbiomet.com)

Professionele nascholing is van essentieel belang voor het waarborgen van de kwaliteit op de operatiekamer. Zimmer Biomet Academy organiseert op 8 en 9 december een tweedaagse LVO Studiedag voor operatieassistenten orthopedie en algemene chirurgie. Het programma van deze dag bevat medisch inhoudelijke voordrachten over de hemi knie, hands-on workshops, live surgery en interactieve sessies. De nadruk ligt op actuele ontwikkelingen en kennis die direct toepasbaar is. De studiedag biedt u de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Onze sprekers zijn specialisten die hun kennis op dit vakgebied graag met u delen.

Voor deelname aan deze cursus dient u ervaring te hebben met het assisteren van een hemi knieprothese.  

Sprekers
Dr. Rutger van Geenen, Amphia Ziekenhuis Breda
Dr. Sander Spruijt, HagaZiekenhuis Den Haag
Jan Boxum Merk, Account Manager & Field Sales Trainer, Zimmer Biomet Nederland B.V.
Erik Oorthuijsen, Field Product Manager, Zimmer Biomet Nederland B.V.

Doelgroep
Operatieassistenten

Programma
 
Donderdag 8 december 2022
10.00 uur start programma
18.30 uur einde programma met aansluitend een course diner (en eventueel overnachting)

Vrijdag 9 december 2022
08:15 uur start programma
13.00 uur einde programma met lunch

Het voorlopige programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Hotel
Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH
Den Dolder

Mocht u (kosteloos) willen blijven overnachten, gelieve dit aan te geven in het dieetwensen veld op de registratie pagina. Let wel, bij annulering minder dan 3 dagen voor het evenement zijn wij genoodzaakt kosten voor de overnachting in rekening te brengen. 

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Deadline voor uw registratie: donderdag 24 november 2022.

U kunt geheel kosteloos deelnemen aan deze cursus.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Covid-19
Onze Covid-19 maatregelen treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar events.netherlands@zimmerbiomet.com. Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
08 december 2022
Einde:
09 december 2022
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder
Nederland

+31 (0)35 666 85 41