Instructional Course: Personalized Knee Guides

  • Dit event is voorbij.

Instructional Course: Personalized Knee Guides

Leerdoelen
• Leer hoe Signature™/PSI casussen te plannen met de nieuwe web based SurgiCase® Planner en verkrijg input van zeer ervaren orthopeden
• Demonstratie van SurgiCase® door middel van workshops • Introductie DRIVE software, het nieuwe platform voor alle knee guides van Zimmer Biomet
• Hoe de  set-up guide technology in uw ziekenhuis te implementeren en uitdagingen te overwinnen • Delen van ervaringen en kennis van het gebruik van knee guides
• Identify how to get the efficiencies in your hospital with knee guide technology
• Begrip van processen, productie en kwaliteitsstandaard van PSI en Signature door een bezoek aan Materialise facilities in Leuven.

Sprekers
Dr. Pieter Byn
AZ Maria Middelares Gent, Gent, Belgium

Dr. Michael Stalp
HELIOS Klinik, Nienburg, Germany

Mr. Muthu Ganapathi
Ysbyty Gwynedd, Bangor, United Kingdom

Locatie en hotel
Sheraton Brussels Airport Hotel
1930 Brussel, België
https://www.marriott.com/hotels/travel/brusi-sheraton-brussels-airport-hotel

Reis
Op eigen gelegenheid.

Programma
Het programma treft u onderaan deze pagina.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw deelname en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
16 mei 2019
Einde:
17 mei 2019
Eigen bijdrage:
€100
Evenement Categorie:

Locatie

Sheraton Brussels Airport Hotel
Brussel, 1930 België

Bijlage(n)

Programma IC Knee Brussels mei 2019.pdf
StD_IC Personalized Knee Guides_16-17 May 2019_Brussels_c.pdf