Instructional Course Modern Cementing Technique – GEANNULEERD

Instructional Course Modern Cementing Technique – GEANNULEERD

De situatie rond het Coronavirus (Covid-19) is voortdurend in ontwikkeling, Zimmer Biomet Nederland volgt de omstandigheden nauwlettend. Vanwege de recente ontwikkelingen heeft Zimmer Biomet Institute besloten om alle geplande Europese evenementen tot en met mei 2020 te annuleren. In het belang van de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers heeft Zimmer Biomet Nederland het besluit moeten nemen om dit evenement te annuleren.

Omschrijving
Deze cursus beschrijft de elementen van de moderne cementeertechniek voor zowel heup als knie. Een overzicht van het beheer van periprostetische gewrichtsinfecties (PJI) komt ook aan bod in deze cursus. De cursus is ontworpen om interactief te zijn met zowel wetenschappelijke presentaties als hands-on training op zaagbotten.

Sprekers
Mr. Alun John, Llandough Hospital, Penarth, Engeland
Dr. Uldis Kesteris, Skåne University Hospital, Lund, Zweden

Locatie & Hotel
Best Western Malmö Arena Hotel
Hyllie Boulevard 12
Malmö, 215 32, Zweden

Vlucht
Donderdag 8 oktober KL1131 Amsterdam 14.20 uur – Copenhagen 15.40 uur
Vrijdag 9 oktober KL1136 Copenhagen 20.55 uur – Amsterdam 22.25 uur

Programma
Donderdag 8 oktober 2020 18.00 uur – Start programma
Vrijdag 9 oktober 2020 16.30 uur – Einde programma
Het programma van deze training treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’. 

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.  

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u voorafgaand aan het evenement een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500 bedragen, ofwel (ii) € 500 van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 600,- Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 100,-

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
07 oktober 2020
Einde:
08 oktober 2020
Indicatie eigen bijdrage:
€100
Evenement Categorie:

Locatie

Best Western Malmö Arena Hotel
Hyllie Boulevard 12
215 32 Malmo
Zweden

+46 40 642 04 00

Bijlage(n)

Programma Instructional Course Modern Cementing Technique 8-9 oktober 2020