EMEA Schouder Symposium

  • Dit event is voorbij.

EMEA Schouder Symposium

Sprekers
Dr. Roman Broska | Polen
Prof. Filippe Castoldi | Italie
Prof. Olivier Verborgt | Belgie

Locatie & Hotel
Hotel NH Noordwijk Conference Centre
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout

Programma
08 mei | aankomst begin avond , welkom buffet
09 mei | start programma om 08.00 uur , einde programma 17:30 , aansluitend Course Dinner
10 mei | einde programma 13.00 uur
(indien u geen gebruik wenst te maken van (een van) de 2 hotelovernachtingen, dan vernemen wij dit graag van u)

Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’. 

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.  


Cost Bearing Agreement 
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan, en bevestigt u dat uw deelname aan het Evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het Evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code 
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (“GMH”). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii)  € 500,- van de reis- en verblijfkosten en de kosten hierboven zijn voor rekening van de health care professional. 

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn op dit moment  +/- € 550,- uw eigen bijdrage bedraagt +/- (€ 550,-  –  € 500,-) € 50,-

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw deelname en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink (betalen kan door middel van iDEAL of credit card).

Zimmer Biomet Institute App 
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!
In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma, updates op de dag(en) zelf en er wordt na afloop van het evenement informatie met u gedeeld.
U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Contact via WhatsApp: 06 13 86 29 10
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten kantooruren sturen mag natuurlijk ook altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten, belt u dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
08 mei 2019
Einde:
10 mei 2019
Eigen bijdrage:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Hotel NH Noordwijk Conference Centre
Langelaan 3
Noordwijkerhout, 2211 XT Nederland
0252 378 888

Bijlage(n)

Symposium Shoulder Solutions 9-10 May 2019-V9.pdf