CSRS Instructional Course

  • Dit event is voorbij.

CSRS Instructional Course

De 25ste Cervial Spine Research Society-Europe ‘Hands on’ Cadaver Instructional Course
Een hands on cadaver cursus voor jonge chirurgen in opleiding, van hoge kwaliteit onderwijs met zowel theoretische als praktische sessies.

Locatie
Universiteit van Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes 585
08007 Barcelona
Spanje

Hotel 
Gallery Hotel
Rosello, 249 – 08008 Barcelona
www.galleryhotel.com
+34 934 15 99 11

Vlucht
Donderdag 3 oktober Amsterdam (vertrek begin van de middag) – Barcelona.
Vrijdag 4 oktober Barcelona – Amsterdam (aankomst laat in de avond). 

Programma
Donderdag 3 oktober 17:00 uur start programma
Vrijdag 4 oktober 17:30 uur einde programma

Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (1) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal €500 bedragen, ofwel (2) €500 van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 1.200,- Uw eigen bijdrage bedraagt +/-  € 700,-.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
03 oktober 2019
Einde:
04 oktober 2019
Indicatie eigen bijdrage:
€700
Evenement Categorie:

Locatie

Universiteit van Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes 585
08007 Barcelona
Spanje


Bijlage(n)

Programma: XXV CSRS-Europe Hands On Instructional Cadaver Course