BioSkills Hip Taperloc -Allofit , 22 oktober 2019

BioSkills Hip Taperloc -Allofit , 22 oktober 2019

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Leerdoelen
– Het uitvoeren van heupchirurgie met de Taperloc Complete-steel en Allofit-cup op anatomische specimen;
– Het onderzoeken welke implantaatopties er zijn en hoe de bijbehorende chirurgische techniek moet worden uitgevoerd;
– Het bespreken van chirurgische tips van deskundige faculteit die bevorderlijk zijn voor de praktijk.

Sprekers
Dr. R.B.G. Brokelman, orthopedisch chirurg, Deventer Ziekenhuis

Locatie
Erasmus Medisch Centrum
Skills Lab
Wytemaweg 80
Kamer Ee-120
3015 CN Rotterdam
010 – 703 80 06

Het SkillsLab bevindt zich in het faculteitsgebouw (gebouw Ee) op de 1e etage in ruimte Ee-120.

Volg de bewegwijzering naar ingang 4 of ingang 5, vanaf hier volgt u de borden met bestemming: gebouw Ee. Deze bestemming is te bereiken via de 3e etage. In gebouw Ee neemt u de rode liften naar de 1e etage. Hier ziet u de receptie van het SkillsLab wanneer u uit de lift stapt.

De looproute treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Adres Parkeergarage: ( Let op: gebruik dit adres voor uw navigatiesysteem of routeplanner!)
Westzeedijk 361
3015 AA Rotterdam
Na parkeren volg bordjes ”Ingang faculteit’

Programma
Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500,- bedragen.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn lager dan € 500,-. U betaalt daarom geen eigen bijdrage.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Datum:
22 oktober 2019
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Erasmus Medisch Centrum
Wytemaweg 80
3015 CN Rotterdam
Nederland

010 – 703 80 06

Bijlage(n)

Routebeschrijving SkillsLab
Programma Bioskills Course Hip ASI