BioSkills: Primary Knee Arthroplasty 24 juni 2019

  • Dit event is voorbij.

BioSkills: Primary Knee Arthroplasty 24 juni 2019

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Leerdoelen

The specific course objectives include:

– Recognise the importance of determining the cause of primary implant failure

– Understand the indications for Vanguard® Knee implants

– Evaluate the instrument options available for Vanguard® procedures

– Investigate advanced techniques for managing severe bone loss

– Perform knee procedures safely and effectively on anatomical specimens

– Review the surgical tips from expert faculty that will be beneficial in practice

Sprekers
Dr. Rutger van Geenen
Amphia ziekenhuis, Breda

Locatie
 Erasmus Medisch Centrum
 Skills Lab
 Wytemaweg 80
 Kamer Ee-120
 3015 CN Rotterdam
 010 – 703 80 06

Het SkillsLab bevindt zich in het faculteitsgebouw (gebouw Ee) op de 1e etage in ruimte Ee-120. Bijgevoegd treft een overzicht van de looproutes naar het Erasmus MC aan.
Looproute: Volg de bewegwijzering naar ingang 4 of ingang 5, vanaf hier volgt u de borden met bestemming: gebouw Ee. Deze bestemming is te bereiken via de 3e etage. In gebouw Ee neemt u de rode liften naar de 1e etage. Hier ziet u de receptie van het SkillsLab wanneer u uit de lift stapt.

Adres Parkeergarage: ( Let op: gebruik dit adres voor uw navigatiesysteem of routeplanner!)
 Westzeedijk 361
 3015 AA Rotterdam
Na parkeren volg bordjes ”Ingang faculteit’

 Programma 

24 juni : 15.00 uur Registratie en maaltijd
19.30 uur Einde programma

 Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd. Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 300,-. Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 0,-. Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10. Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk. Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Datum:
24 juni 2019
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Erasmus Medisch Centrum
Wytemaweg 80
Rotterdam, 3015 CN Nederland
010 - 703 80 06

Bijlage(n)

Prog_Bioskills Primary Knee Arthroplasty 24 juni 2019_v4 final.pdf