Bioskills Peri Prosthetische Fracturen 30 september – 1 oktober 2019

Bioskills Peri Prosthetische Fracturen 30 september – 1 oktober 2019

Leerdoelen
• Bespreek de juiste patiënt selectie, indicaties, benaderingen en gebruik van implantaten
• Voer de chirurgische techniek uit met gebruik van anatomische monsters
• Bespreek casussen met de expert faculty en collega’s; breng uw eigen case in
• Review de praktische en technische aspecten van de NCB Polyaxial Plating System voor femorale, tibiale en periprosthetische fractuur indicaties

Sprekers
Mr Stephen Mitchell – Bristol, Verenigd Koninkrijk
Mr Nikolas Knanakaris – Leeds, Verenigd Koninkrijk
Prof. Steffen Ruchholtz – Marburg, Duitsland
Prof. Ralph Zettl – Frauenfeld, Zwitserland

Locatie
University of Tubingen
Anatomical Institut
Tübingen, Duitsland

Hotel
Hotel Krone
Uhlandstrasse 1
72072 Tübingen

Vlucht
Maandag 30 september KL1869 Amsterdam – Stuttgart  09:20 10:30 uur
Dinsdag 1 oktober KL1876 Stuttgart – Amsterdam  18:10 19:35 uur

Programma
30 september 15.30 – 19.00 met aansluitend een course diner
3 september 07.45 – 13.00 met aansluitend een lunch

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 650,- Uw eigen bijdrage bedraagt +/- (650  – € 500,-) € 150,-

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
30 september 2019
Einde:
01 oktober 2019
Indicatie eigen bijdrage:
€150
Evenement Categorie:

Locatie

University of Tübingen
Elfriede-Aulhorn-Strasse 8
72076 Tubingen
Duitsland

+49 7071 29-0

Bijlage(n)

2019-09-30-01_EMEA BSK Periprosthetic Fractures_Tubingen.pdf