Bioskills Hip ASI Madrid

  • Dit event is voorbij.

Bioskills Hip ASI Madrid

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

Leerdoelen
Bekijk de beweegredenen voor de ASI benadering
Bespreek pre-operatieve planning en formuleren een chirurgisch plan
Voer ook de ASI-benadering uit met of zonder een positioneringstafel,
gebruik van anatomische monsters
Onderzoek beschikbaar implantaat opties en voer de chirurgische uit techniek
Herzie chirurgische tips van een expert faculteit die nuttig zal zijn in praktijk
Beoordeel chirurgische kernpunten, waaronder capsulaire release, bekerpositionering, en anatomie management

Sprekers
-volgt-

Locatie
Facultad de Medicina Universidad CEU
Madrid, Spain

Hotel
AC Hotel La Finca
Parque Empresarial La Finca
Pozuelo de Alarcon

Vlucht
IB3203 A 18JUN  BRUMAD           1225 1450                   
IB3208 N 19JUN  MADBRU          1955 2215     

Programma
18 juni 2019 : Start programma 16.00
19 juni 2019: Einde programma 13.00
Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) 50% van de reis- en verblijfkosten als de totale kosten meer dan € 500,- bedragen.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn (zoals het er nu uit ziet) lager dan € 500,-. U betaalt daarom naar verwachting geen eigen bijdrage.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn (na afloop van het event), ontvangt u eventueel per e-mail nog een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
18 juni 2019
Einde:
19 juni 2019
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Facultad de Medicina Universidad CEU
-
Madrid, - Spanje
-

Bijlage(n)

Save the Date BS Hip ASI 18-19 juni Madrid