Bioskills Hip ARCOS/TMARS Wenen

Bioskills Hip ARCOS/TMARS Wenen

Leerdoelen
– Identificeren van de oorzaken van het falen in primaire heuparthroplastie en bespreken van de behandelingsmogelijkheden
– Evalueren femorale en acetabulaire defecten volgens de Paprosky’s indeling
– Bespreken van de pre-operatieve planning en een chirurgisch plan opstellen
– Uitvoeren van de transfemorale aanpak op anatomische preparaten
– Herziening van de ARCOS-ontwerpgedachte en de uit te voeren chirurgische techniek
– Bespreken van de TMARS-ontwerpgedachte en de uit te voeren chirurgische technieken volgens het Paprosky algoritme van behandeling

Sprekers
Dr. Francesc Anglès-Crespo – Barcelona, Spanje
Mr. Stephen Jones – Cardiff, Wales
Mr. Vijay Killampalli – Cambridge, United Kingdom
Mr. Lawrence O’Hara – Bournemouth, United Kingdom

Locatie
Zentrum für Anatomie und Zellbiologie der Medizinischen Universität Wien
Vienna, Austria

Hotel
Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
Ungargasse 60 1030
Wien, Austria Tel: +43 1 711750

Vlucht
KL1845  03 september  Amsterdam-Wenen       11.45 – 13.30 uur
OS 375  04 september  Wenen-Amsterdam       17.20 – 19.15 uur

Programma
3 september start 15.30 uur , 20.15 uur diner
4 september start 08.00 uur, 13.00 uur lunch en vertrek
Het programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 750,- Uw geschatte eigen bijdrage bedraagt +/-
(€ 750,- – € 500,-) € 250,-.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
03 september 2019
Einde:
04 september 2019
Indicatie eigen bijdrage:
€250
Evenement Categorie:

Locatie

Zentrum für Anatomie und Zellbiologie
Währinger Str. 13
Wenen, 1090 Oostenrijk
+43 1 40160

Bijlage(n)

Voorlopig Programma Revision Hip 3-4 september 2019