BioSkills: Advanced Knee Arthroscopy Course – GEANNULEERD

  • Dit event is voorbij.

BioSkills: Advanced Knee Arthroscopy Course – GEANNULEERD

De situatie rond het Coronavirus (Covid-19) is voortdurend in ontwikkeling, Zimmer Biomet Nederland volgt de omstandigheden nauwlettend. Vanwege de recente ontwikkelingen heeft Zimmer Biomet Institute besloten om alle geplande Europese evenementen tot en met mei 2020 te annuleren. In het belang van de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers heeft Zimmer Biomet Nederland het besluit moeten nemen om dit evenement te annuleren.

Leerdoelen

– Deze cursus is bedoeld voor orthopedisch chirurgen die 4x semi T met suspensieve, ACL reconstructie, all inside, verschillende ligamenten en ACL-revisies uitvoeren;
– Casus bespreking met een deskundige faculteit en collega’s;
– Een praktische en technische hands-on kadavertraining;
– Het zelf uitvoeren van de operatieprocedure op anatomische preparaten.

Genodigde sprekers
Dr. Emilio Lopez-Vidriero, Spanje
Dr. Carla Madail, Portugal
Dr. Jean Christophe Durand, Frankrijk
Dr. Francesc Soler, Spanje
Dr. Helder Pereira, Portugal

Locatie
Dag 1: Hotel NH Collection Cologne Mediapark
Im Mediapark 8b
50670 Keulen
Duitsland

Dag 2: Cadlab Cologne GmbH
Nattermannalle 1
50829 Keulen
Duitsland

Hotel
Hotel NH Collection Cologne Mediapark
Im Mediapark 8B
50670 Keulen
Duitsland

Vervoer
Auto/eigen vervoer

Programma
Woensdag 17 juni 2020 16.00 uur – Start programma
Donderdag 18 juni 2020 13.30 uur – Einde programma
Op dit moment is het programma nog niet volledig bekend. Zodra dit wel het geval is, zullen we het programma hier zo snel mogelijk plaatsen.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 550,-. Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 50,-.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
17 juni 2020
Einde:
18 juni 2020
Indicatie eigen bijdrage:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Cadlab Cologne GmbH
Nattermannalle 1
50829 Keulen
Duitsland

+49 221 50057671

Bijlage(n)

Save the Date BioSkills Course Advanced Knee Arthroscopy