BioSkills: Advanced Elbow Solutions

  • Dit event is voorbij.

BioSkills: Advanced Elbow Solutions

Leerdoelen
– Bespreek de indicaties voor de behandeling van elleboogfracturen;
– Begrijp wanneer u ORIF of THEE moet kiezen voor fractuurfixatie;
– Voer de chirurgische techniek uit voor elleboog fixatie en totale elleboog vervanging;
– Bekijk de nuttige ‘tips and tricks’ voor nieuwe gebruikers.

Sprekers
Nader te bepalen.

Locatie
Medical University Vienna, Anatomy Education Centre
Währingerstraße 13
1090 Wenen
Oostenrijk

Hotel
Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
Ungargasse 60
1030 Wenen
Oostenrijk

Vlucht
04 maart KL1845 Amsterdam 09:45 uur – Vienna 11:30 uur
05 maart KL1848 Vienna 16:55 uur- Amsterdam 18:50 uur

Programma
4 maart 2020 15.30 uur Start programma
5 maart 2020 13.00 uur Einde programma met aansluitend een lunch
Het voorlopige programma treft u aan de rechterzijde van deze pagina bij ‘Bijlage(n)’. 

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld. 

Cost Bearing Agreement
Zimmer Biomet moet voldoen aan de richtlijnen ter zake van de interacties met Beroepsbeoefenaars in de Gezondheidszorg (Guidelines on Interaction with Health Care Professionals) van Eucomed, de vereniging voor de medisch-technologische industrie waarvan wij lid zijn. Om volledige transparantie van haar interacties te waarborgen, werkt Zimmer Biomet met de Cost Bearing Agreement, een document waarin de afspraken met betrekking tot interacties met zorgprofessionals worden vastgelegd.

Door ondertekening van de Cost Bearing Agreement gaat u akkoord met de inhoud daarvan en bevestigt u dat uw deelname aan het evenement en de ondersteuning van Zimmer Biomet geen vereiste is voor, en ook geen verwachting creëert ter zake van, het gebruik of het aanbevelen van het gebruik van enig product van Zimmer Biomet. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een separate e-mail met de Cost Bearing Agreement met betrekking tot het evenement, zodat u deze digitaal kunt ondertekenen. Uw registratie is pas definitief nadat wij de door u getekende Cost Bearing Agreement retour hebben ontvangen en gecontroleerd.

GMH-code
Zimmer Biomet houdt zich aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (‘GMH’). Conform de Beleidsregels Gunstbetoon Medische Hulpmiddelen van de GMH vergoedt Zimmer Biomet ofwel (i) de totale reis- en verblijfkosten, mits deze kosten maximaal € 500,- bedragen, ofwel (ii) € 500,- van de reis- en verblijfkosten. De kosten hierboven zijn voor rekening van de zorgprofessional.

Kostenindicatie
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn +/- € 700,- Uw eigen bijdrage bedraagt +/- € 200,-.

Na ondertekening van de Cost Bearing Agreement zullen wij uw reis en verblijf regelen. Zodra de definitieve kosten bekend zijn, ontvangt u per e-mail een betaallink. Betalen kan door middel van iDEAL of creditcard.

Zimmer Biomet Institute App
Haal het beste uit uw deelname aan onze evenementen en download de Zimmer Biomet Institute App!

In deze app kunt u gedetailleerde informatie vinden over het evenement, het programma en updates op de dag(en) zelf. Na afloop van het evenement wordt er ook nog handige informatie met u gedeeld.

U ontvangt enkele weken voorafgaand aan het evenement een mail met de link en een code om de app te downloaden.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.
Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Bel dan onze Customer Service op 078 629 29 29.

Informatie

Begin:
04 maart 2020
Einde:
05 maart 2020
Indicatie eigen bijdrage:
€200
Evenement Categorie:

Locatie

Medical University Vienna, Anatomy Education Centre
Währingerstraße 13
1090 Vienna
Oostenrijk

+43 (0)1 40160-37500

Bijlage(n)

Programma BioSkills Advanced Elbow Solutions 4-5 maart 2020