BIKE Training Blue Belt – Vanguard

BIKE Training Blue Belt – Vanguard

  • Voor deelname aan dit evenement is geen eigen bijdrage van toepassing.

De operatieassistent is een belangrijke schakel binnen de gehele operatieprocedure. In een wereld waarin orthopedisch specialisten zich steeds verder specialiseren, is het noodzakelijk dat het gehele operatieteam meer specifieke kennis heeft. Zo kan men beter anticiperen op het handelen van de specialist en wordt de kans op fouten tijdens de operatie verkleind, wat leidt tot een betere kwaliteit van zorg.

Het Zimmer Biomet BIKE Program is een systematische aanpak van scholing van operatieassistenten met als oriëntatie orthopedie. Het BIKE Program geeft operatieassistenten kennis en vaardigheden, waardoor er een dieper inzicht ontstaat in het eigen handelen en het handelen van de medisch specialist. De training is gericht op het vergroten van kennis en inzicht in operatieprocedures, die op een veilig en effectief gebruik met Zimmer Biomet-producten gedaan worden.

Doelgroep
Operatieassistenten

Programma
09.00 uur Ontvangst
09.30 uur Start ochtendprogramma
12.30 uur Lunch
13:00 uur Start middagprogramma
16.00 uur Afsluiting en evaluatie

Accreditatie
8 punten

Locatie
Zimmer Biomet Nederland B.V.
Connected Health Room
Toermalijnring 600
3316 LC Dordrecht

Industrieterrein Dordtse Kil III.

Parkeren/openbaar vervoer met transfer
We hebben voldoende parkeerplekken op ons terrein. Komt u per trein naar ons toe? Wij regelen het vervoer vanaf Centraal Station Dordrecht naar ons kantoor en weer terug. De taxi vertrekt om 09.30 uur aan de achterzijde (Krispijnzijde) van het station. U herkent de taxi aan het logo van Zimmer Biomet voor het raam. Als u gebruikt wenst te maken van deze service, willen we u vragen om dit bij uw aanmelding te vermelden, of dit via e-mail (nl.marketing@zimmerbiomet.com) of WhatsApp (06-13 86 29 10) aan ons te laten weten.

Aanmelden
Rechts op deze pagina kunt u uzelf via de ‘Meld u nu aan!’-button aanmelden. U ontvangt direct een e-mail als uw registratie succesvol is binnengekomen. Wij gebruiken de informatie die bij uw aanmelding is ingevoerd om u verdere informatie/documentatie rondom dit evenement toe te sturen. Let er alstublieft op dat alle velden correct zijn ingevuld.

Deadline voor uw registratie: maandag 21 oktober 2019.

U kunt geheel kosteloos deelnemen aan deze cursus.

Vragen/opmerkingen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit evenement, dan kunt u mailen naar nl.marketing@zimmerbiomet.com. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen via 06-13 86 29 10.

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor praktische vragen over uw deelname aan het evenement. Wij lezen en behandelen uw vraag tijdens kantooruren binnen 30 minuten. Een bericht buiten deze tijden mag natuurlijk altijd. Wij beantwoorden uw vraag dan de volgende dag zo snel mogelijk.

 

Informatie

Datum:
28 oktober 2019
Indicatie eigen bijdrage:
N.v.t.
Evenement Categorie:

Locatie

Zimmer Biomet Nederland
Toermalijnring 600
3316 LC Dordrecht
Nederland

078 6 292929